vrijdag 31 maart 2017

Welmoed Sijtsma presenteert opening Koningsspelen live bij NOS Jeugdjournaal


Welmoed Sijtsma presenteert opening Koningsspelen live bij NOS Jeugdjournaal

Welmoed Sijtsma op 28 maart 2017 NOS Jeugdjournaal presentatrice avond nieuws Zapp NPO3 18.45 uur

Welmoed Sijtsma doet voor het NOS Jeugdjournaal op vrijdag 21 april live verslag van de opening van de Koningsspelen. Het is de vijfde editie van de Koningsspelen en bijna 1,2 miljoen kinderen doen eraan mee.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen voor de landelijke opening weer een bezoek aan een basisschool.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima worden om 09.00 uur feestelijk verwelkomd op basisschool De Vijfmaster in Veghel en zullen daarna aanschuiven bij het ontbijt.

Rond 09.30 uur is de officiële opening. Na de opening gaat op scholen in het hele land de sportdag van start.

In de avonduitzending van het NOS Jeugdjournaal is een verslag te zien van de gehele dag.

Opening Koningsspelen live bij NOS Jeugdjournaal

Het NOS Jeugdjournaal doet op vrijdag 21 april live verslag van de opening van de Koningsspelen. Het is de vijfde editie van de Koningsspelen en bijna 1,2 miljoen kinderen doen eraan mee.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen voor de landelijke opening dit jaar een bezoek aan basisschool De Vijfmaster in Veghel.

Groot NOS talent Welmoed Sijtsma presenteert de tv-uitzending vanuit Veghel.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima worden om 09.00 uur feestelijk verwelkomd op basisschool de Vijfmaster en zullen daarna aanschuiven bij het ontbijt.

Rond 09.30 uur is de officiële opening, gepresenteerd door de drie zussen – en topsporters – Merel, Sanne en Tessel van Dongen. Het Kinderen voor Kinderen-koor verzorgt een warming-up op het lied ‘Okido’. Na de opening gaat op scholen in het hele land de sportdag van start.

In de avonduitzending van het NOS Jeugdjournaal zie je een verslag van de gehele dag. De reguliere ochtenduitzending van 21 april komt te vervallen; er komt een overzicht van het laatste nieuws in NOS Jeugdjournaal Koningsspelen.

NOS Jeugdjournaal Koningsspelen
Vrijdag 21 april 2017, 08.55 – 09.35 uur, NPO Zapp en Jeugdjournaal.nl
Presentatie: Welmoed Sijtsma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten